default_mobilelogo

Nieuws

Een hedendaagse installatie is meer dan een verzameling kabels, schakelaars en stopcontacten: ze vormt de basis voor comfortabel wonen.

De Accu 2000 is speciaal ontworpen op basis van de meest recente gegevens van de geliberaliseerde elektriciteitsmarkt. Het nieuwe gamma ACCU 2000 bestaat uit toestellen die praktisch niets gemeen hebben met de gewone traditionele radiatoren met accumulatie. De meest compacte modellen doen beroep op een exclusieve technologie van het merk ACEC : accumulatiestenen die gemaakt zijn uit een speciaal mengsel gietijzer/chromium waarvan de thermische oppervlakte gestegen is met 75 %.

Devo Elec is hoofdverdeler in Vlaanderen van ACEC verwarmingstoestellen. ACEC is Belgisch fabrikant van elektrische verwarming sinds 1961.

Troeven van elektrische verwarming op een rij :

Aan de verwarming van een badkamer moet bijzondere aandacht geschonken worden. Naast de temperatuurscontrole moet men immers rekening houden met belangrijke schommelingen van de vochtigheidsgraad die kunnen leiden tot condensatie op de koude muren met de gekende onaangename gevolgen :

De ACCUMIX is de perfecte combinatie tussen de accumulator en de convector. Dankzij de volledig ingebouwde regeling geniet u enerzijds voor 100% van het voordelig elektriciteitstarief en anderzijds van het comfort van een zeer nauwkeurig gecontroleerde omgevingstemperatuur.

De statische accumulatoren van ACEC zorgen voor een basiswarmte door straling en verbruiken aan het meest voordelige elektriciteitstarief. Met hun sterk verminderde dikte (13,5 cm) vormen zij de ideale oplossing voor de verwarming van hal, trappenhuis en gang. Geplaatst in een nachthal zorgen zij eveneens voor een zuinige basiswarmte in de aangrenzende slaapkamers al dan niet voorzien van convectoren.

De regeling van een convector past het calorisch vermogen van het toestel aan volgens de reële warmtebehoefte. Resultaat, geen enkele plotse warmtestijging is waarneembaar, en de temperatuursverdeling in het lokaal is constant en optimaal.

De nieuwe generatie dynamische accumulatoren van ACEC verenigt alle technologische oplossingen die van de Accu 2000 zo een groot succes maakten. Het resultaat is een serieuze afslankingskuur ! Deze accumulatoren nemen maar liefst 25 tot 40% minder ruimte in beslag voor dezelfde warmtecapaciteit.