default_mobilelogo

Nieuws

De ACCUMIX is de perfecte combinatie tussen de accumulator en de convector. Dankzij de volledig ingebouwde regeling geniet u enerzijds voor 100% van het voordelig elektriciteitstarief en anderzijds van het comfort van een zeer nauwkeurig gecontroleerde omgevingstemperatuur.

De ACCUMIX bevat geen enkel bewegend onderdeel, waardoor een geruisloze en betrouwbare werking verzekerd wordt. Door zijn bijzondere kenmerken is de ACCUMIX het ideale toestel voor een studentenkamer, een bureel of een keuken.

Het grote oppervlak van het voorpaneel stelt de ACCUMIX in staat een hoog percentage warmte door lage temperatuurstraling te leveren. Dit is een zeer belangrijke bijdrage tot het comfort. Vóór een raam vormt dit toestel door zijn breedte een gordijn van warme lucht, waardoor het koudegevoel in de buurt van een glaswand volledig weggenomen wordt. De geringe dikte bespaart trouwens kostbare ruimte. De ACCUMIX levert u bovendien heel wat besparing op. Het regelsysteem begunstigt immers het verbruik aan nachttarief, het te installeren vermogen is niet groot, de installatie is eenvoudig, er is geen onderhoud vereist en er zijn geen bewegende delen die voor mechanische slijtage kunnen zorgen. De sobere vormgeving zorgt ervoor dat de ACCUMIX in elk interieur past. Dit toestel is bovendien geschikt voor de kinderkamer en de speelruimte.

Pdf catalogus ››